Description:
Velké díky alfalfa6945 za to, že jste si udělali vlastní nápoj, takže bagger umožní, aby každý vozík na zrno doplnil bagger bez přerušení kvůli různým rychlostem mezi vozíky a zjednodušením schématu viditelnosti. používat:

1. v obchodě jít do značek a hledat Akron a u najdou všechny 3 položky tam

2. připojit bagger k paletě koupit zálohovat až na paletu, dokud u uvidíte ikonu připojení.

3. u se nemusíte dotýkat nic. jednoduše jeďte a umístěte tašku, kde chcete, a začněte naplňovat vozíkem nebo kombinujte (pokuste se mít rovnou plochu. je ovládání myši pro snížení nebo zvednutí jednotky pro vyrovnávací vak.

4. Jakmile je taška plná (493 000 litrů), odpojte ji a vyjměte ji.
5. Vyprázdněte tašku na odsávačku a vraťte ji do vaku, dokud u nezobrazí ikonu připojení. pohonný vůz pod odsávacím hrdlem pak jít zpět do extraktoru a jednoduše stisknout I pro vyložení. a je to.

6. Jakmile je taška prázdná, odpojte ji a znovu do kartónové krabice a palety. v reálném životě by se taška roztrhala, odhodila a nebyla znovu použitelná. ale prozatím až do možnosti verze 2.0 to dává všem pracující bagger systému v
FS. model je velmi základní, ale je to jisté, protože dvířka jsou teď otevřená, jak dělat tuto jednotku pracovat lidé budou vytvářet lepší modely

Authors:
-


Share this mod with Friends:

DOWNLOAD (4mb, modsbase.com)