Description:
Nejdříve nejdůležitějším bych chtěl poděkovat všem, kteří poskytli modely, podporu, rady, kritiku a motivaci k vytváření této mapy. Existuje příliš mnoho lidí, kteří by si možná někdy pamatovali, že bych rád poděkoval, takže pokud nevidíte, že vaše jméno je uvedeno v tomto seznamu, neberte je osobně, protože jsem vás úmyslně neopustil.

Existují někteří lidé, kteří si myslím, že si zaslouží zvláštní zmínku a jsou uvedeny níže a jejich konkrétní příspěvky.

CBJ Midwest modding - Budovy / objekty, zdroje, nápady.
DR Modding - počáteční design a myšlenka, terénní sochařství, umístění objektu, umístění pole, skriptování, textury, znaky / loga atd.
Roger Stanley - mapování, prodej bodů, zvířata, poradenství, zdroje, nápady, testování, vozidla (Mod Pack)
Bart Manning - rady, texty, zdroje, nápady, vozidla (mod Pack)
DeverKins22 - testování, streamování, nápady.
Blitz Batalion Gaming - testování, streamování, nápady.
Modrý web - poradenství, Foilage.
RandomSparks - budovy, objekty, zdroje.
Tyler Matzen - Testování
Brian Taylor - Editace traktorů (Mod Pack)
Pascal FS Modding - Objekty (Sign Pack)

Jak jsem již řekl, existuje mnoho jmen, které by mohly být přidány do tohoto seznamu. Nemám na mysli žádnou neúctu vůči nikomu, o kterém se nezmínilo. Oceňuji každého, kdo přispěl k vytvoření této mapy.

BETA STATUS:

Toto je v současné době WIP a vydává se jako OPEN BETA. V současné době fungují všechny zásoby FS17 a mapa neobsahuje žádné chyby v protokolu. K dispozici jsou další funkce, které budou později implementovány do mapy. Mám v plánu aktualizovat tuto mapu a nadále podporovat její rozvoj. Pokud zjistíte nějaké problémy s mapou, dejte mi vědět tím, že kontaktujete mě na Facebooku @DRMODMAP.

*** Mod Pack - Většina položek zahrnutých v modu Pack není originál. Mnohé z nich jsou úpravy a konverze z FS15. Úvěry jsou věnovány původním autorům. Děkujeme, že jste udělali modely a uvolnili je k použití. ***

Authors:
DR Modding


Share this mod with Friends:

DOWNLOAD (928 mb, Uploadfiles.eu)