ZETOR UR1 PACK PREVOD V1.0


Description:
Čaute,
Prinášam Vám môj prevod módu ZETOR UR1 packu. Autor módu: thenevsova36
Najprv sa mu ale chcem ospravedlniť, že nemám od neho povolenie, pretože nemám Facebook, ani iné sociálne siete akoby som ho mohol kontaktovať. Ak viete, ako by som ho mohol kontaktovať cez nejaký mail alebo podobne dajte dole do komentárov vedieť. Dúfam, že sa autor nebude na mňa hnevať. Ďakujem za pochopenie.

A teraz niečo k módu. Pack obsahuje všetky traktory a dokonca aj závažia. Jediné, čo viem že nefunguje je to, že na Zetore 4016 sa netočia pásy a na Zetore 7245 HS nefunguje predná hydraulika (animácia zdvíhania) ak to niekomu vadí, dajte si tam závažie určené na horala (závažia sa nachádzajú v obchode so závažiami). Písal som kottnovi, tak uvidím a poprípade ak sa podarí, víde opravná verzia. Ak nájdete nejaké chybičky, dajte prosím dole do komentárov vedieť, alebo čo by som tam mal ešte zmeniť, aby som to mohol doladiť. Určite odo mňa uvidíte ešte nejaké úpravy traktorov a strojov, ako je napr. Zetor 77 series (opravené úzke kolesá a nové zvuky). Taktiež si robím vlastné zvuky tak sa nechajte prekvapiť. 

Na prevode som pracoval cca. dva mesiace. Rozhodol som sa že ho vydám, pretože viem že mnohí ľudia majú s týmto prevodom problém. Dúfam, že som týmito traktormi niekoho potešil. Užívajte letné prázdniny a prajem Vám ešte pekný zvyšok dňa.

Authors:
PaťoSKmodding


Share this mod with Friends:

DOWNLOAD (50.8 Mb, Modsbase.com)